Kedves eladók, vevők, érdeklődök!

Az ingatlan közvetítés, értékbecslés területén 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk Az értékesítéstől a birtokba adás pillanatáig végig kísérjük az eladást.

Szeretné eladni lakását, a legmagasabb áron a legrövidebb idő alatt?

Nagyon fontos a jó beárazás szakember segítségével és nem a többi hirdetési árakhoz való hasonlítás. A legtöbb esetben a tulajdonosok a túlárazott hirdetési árakhoz igazítják az ingatlan árát. Mi történik? Semmi. Az ingatlanra nem jön meg a potenciális érdeklődés és nem fogják ezen az áron megvásárolni. Kik fogják hívni Önt? Foglalóval még nem rendelkező a lakás nézők (turisták) és ingatlanosok. Egy bizonyos idő elteltével fontossá válik az eladás (kiszemelt egy ingatlant magának) és tulajdonos nagyobb ár leszállításra kényszerül és ekkor támadásba lendülnek a hirdetési árfigyelőt beállított alkalmi vételt keresők. Az árleszállítást a vevők úgy érzékelik, hogy a tulajdonos sürgősen el szeretné adni és nagy valószínűséggel újabb alkudozás jöhet.

Milyen előnyökhöz jut ha ránk bízza az OTTHONÁNAK az értékesítését?

AZ Ön és az otthona  megkapja a megfelelő gondoskodást. Megóvjuk Önt a felkészületlen ingatlanosoktól, ingatlanspekulálóktól. Kap ajándékba egy piaci összehasonlító elemzést, amely arra szolgál hogy, reális áron kerüljön a piacra az ingatlan.Mért szükséges a reális ár? Felkelti az érdeklődést az ön otthonára, és nagyon sok esetben, egy időben megérkeznek a tényleges vevők is. Ilyenkor alakul ki a licit helyzet, azaz minden kereső ügyfelünk leírja az részletesen az ajánlatát.( kiemelt megbízás esetén, leveztetjük a licit helyzetet, minden vevő jelölt tudni fog a többiek ajánlatáról, és lehetősége lesz rálicitálni) Az a  vevő kerül ki győztesen, aki az eladó számára a legjobb ajánlatot teszi. ( legmagasabb ár, egy összegű készpénzes fizetés stb.)

Nem lesz átjáróház a lakása és csak olyan keresők érkeznek Önhöz akik, ügyfélszűrésen át esnek, azaz megtudják vásárolni az Ön ingatlanát, rendelkeznek a foglaló összegével vagy ha hitelt szeretne felvenni, hitelszakértőnk előminősítést végez és csak pozitív hitel előbírálat esetén visszük az ügyfelet.

Biztonsági szempontból nagyon fontos hogy minden kereső ügyfelünket leinformáljuk, azaz nem mennek idegenek az Ön otthonába.

Bemutatja értékesítő kollégánk legjobb szaktudása szerint az  Őn otthonát . Minden bemutatáson jelen vagyunk. Ha a vevőnek tetszik az ingatlan, irásos vételi ajánlatot tehet, ajánlati biztosítékkal, alá támasztva, (az ingatlanban sosem kezdünk alkudozni.).

 

Mért fontos írásban a vételi szándéknyilatkozat?

1. Személyes megtekintésnél alakalmával kibontakozó szóbeli alkudozás sok esetben kudarcba fullad mert, a vevők hajlamosak olyan vételárat mondani a tulajdonosoknak, amitől megsértődhet és esetleg ki is tessékelheti a lakásból

2. Sikeres megegyezés esetén, sem biztos hogy lesz adásvételi mert, a vevő nincs lekötelezve az eladónak  ezért ő  még nézelődhet másik ingatlan után ( sajnos manapság nem működik a becsület kézfogás).  Nem tudja a vevő hogy, a tulajdonlapon szereplő személy(ek) megegyeznek tulajdonosokkal. Tulajdoni lapon szereplő bejegyzések megrémíthetik a vevőt.

3. A vételi ajánlat megírásakor a vevő(k), komoly szándékuk jeléül ajánlati biztosítékot tesznek le az irodánál és részletesen leírjuk az elképzelésüket, hogy a tulajdonosok ne csak egy vételárra hanem egy komplett ajánlatra tudjanak válaszolni. Az eladó a vételi ajánlat elfogadása után már be van biztosítva az ajánlati biztosítékkal hogy nem fog elállni a vevő az adásvételi szerződés előtt.

Miért választanak minket a vevők?

Az adatbázisunkba szereplő ingatlanokat leinformáljuk, tulajdonosokat, tulajdoni lapot leellenőrizzük, és csak olyan ingatlanokat kínálunk  amit megtudnak vásárolni kedves ügyfelek. Nagy választék az ingatlanokból:  együttműködünk a Duna House, Smart ingatlan hálózattal, azaz a kiemelt ingatlanaikra vevőket vihetünk. A vevők szeretnek olyan helyen vásárolni ahol nagy a kínálat.

 

 

Keresés

 • Ingatlan tipusa
 • (Ft). 0
  (Ft). 100,000,000
 • Elhelyezkedés
 • vagy  
 • Részletek
 • -
  -
 •   Részletes keresés

Kolléga értékelés

Lépjen velünk kapcsolatba

Eladná ingatlanát?