Rólunk

Otthon & City

Az ingatlanközvetítés, értékbecslés területén 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.
Teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Megbízhatóság, kedvező sikerdíjak, ügyvédi munkadíj, energetikai tanúsítvány készítés, ingyenes hitelügyintézés, összes bank ajánlatát eléri nálunk. Az értékesítéstől a birtokba adás pillanatáig végig kísérjük az eladást.
A MIOSZ-szal és a HÁZBANK- kal együttműködve közel 300 ingatlanirodával, a lehető leghatékonyabban, és legjobb áron adjuk el megbízóink ingatlanát.

Kapcsolat

Szeretné eladni lakását, a legmagasabb áron a legrövidebb idő alatt?

Nagyon fontos a jó beárazás szakember segítségével és nem a többi hirdetési árakhoz való hasonlítás. A legtöbb esetben a tulajdonosok a túlárazott hirdetési árakhoz igazítják az ingatlan árát. Mi történik? Semmi. Az ingatlanra nem jön meg a potenciális érdeklődés és nem fogják ezen az áron megvásárolni. Kik fogják hívni Önt? Foglalóval még nem rendelkező a lakás nézők (turisták) és ingatlanosok. Egy bizonyos idő elteltével fontossá válik az eladás (kiszemelt egy ingatlant magának) és tulajdonos nagyobb ár leszállításra kényszerül és ekkor támadásba lendülnek a hirdetési árfigyelőt beállított alkalmi vételt keresők. Az árleszállítást a vevők úgy érzékelik, hogy a tulajdonos sürgősen el szeretné adni és nagy valószínűséggel újabb alkudozás jöhet.

Milyen előnyökhöz jut, ha ránk bízza az OTTHONÁNAK az értékesítését?

Az Ön és az otthona megkapja a megfelelő gondoskodást. Megóvjuk Önt a felkészületlen ingatlanosoktól, ingatlan spekulánsoktól. Kap ajándékba egy piaci összehasonlító elemzést, amely arra szolgál hogy, reális áron kerüljön a piacra az ingatlan.Miért szükséges a reális ár? Felkelti az érdeklődést az ön otthonára, és nagyon sok esetben, egy időben megérkeznek a tényleges vevők is. Ilyenkor alakul ki a licit helyzet, azaz minden kereső ügyfelünk leírja az részletesen az ajánlatát. ( kiemelt megbízás esetén, levezetjük a licit helyzetet, minden vevő jelölt tudni fog a többiek ajánlatáról, és lehetősége lesz rálicitálni) Az a  vevő kerül ki győztesen, aki az eladó számára a legjobb ajánlatot teszi. (legmagasabb ár, egy összegű készpénzes fizetés stb.)  Nem lesz átjáróház a lakása és csak olyan keresők érkeznek Önhöz, akik, ügyfélszűrésen át esnek, azaz megtudják vásárolni az Ön ingatlanát, rendelkeznek a foglaló összegével vagy ha hitelt szeretne felvenni, hitelt szakértőnk előminősítést végez és csak pozitív hitelbírálat esetén visszük az ügyfelet. Biztonsági szempontból nagyon fontos, hogy minden kereső ügyfelünket leinformáljuk, azaz nem mennek idegenek az Ön otthonába. Bemutatja értékesítő kollégánk legjobb szaktudása szerint az  Ön otthonát . Minden bemutatáson jelen vagyunk. Ha a vevőnek tetszik az ingatlan, írásos vételi ajánlatot tehet, ajánlati biztosítékkal, alá támasztva, (az ingatlanban sosem kezdünk alkudozni.).

 

Miért választanak minket a vevők?

Az adatbázisunkba szereplő ingatlanokat leinformáljuk, tulajdonosokat, tulajdoni lapot leellenőrizzük, és csak olyan ingatlanokat kínálunk, amit megtudnak vásárolni kedves ügyfelek. Nagy választék az ingatlanokból: együttműködünk a Duna House, Smart ingatlan, Otthon Centrum hálózattal, és közel 300 ingatlanirodával. (MIOSZ, HÁZBANK)

Szolgáltatásaink

Eladná ingatlanát?

A szakma minden lépését ismerjük, így javaslatainkkal segítjük ügyfeleinket az ingatlan felkészítésében és a hirdetési ár kialakításában.

Új otthont keres?

Legyen olyan az otthona, amely megfelel az igényeinek és ahol a nap minden pillanatában jól érzi magát. Tekintse meg ingatlan kínálatunkat!

Jogi segítségre van szüksége?

Ügyvédünk a jogi konzultációtól az okiratszerkesztésen át az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésig teljes körű szolgáltatást nyújt.

Szakértelem mesterfokon